A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  # 

Magdalena Cvetkoska - Na Vrv I Na Dno

Select the number of stars
  5 / Votes:  1Send "Na Vrv I Na Dno" Ringtone to your Cell

Genre/Lang. : World (2012)

Некој се радува на се
од ден за ден живее
во себе си збоува за се
боже благослови не некој може има се
но ако сам е тешко е
сам не се живее
Јас се радувам на се
на секој ден со тебе
во себе си зборувам за се
боже благослови не
Од нас никој незнае, ни јас
колку време имаме

Не сакам да имам се, да имам се
Ако бидам без тебе не без тебе
мене најважно ми е, сега после се
На врв и на дно да бидам со тебе

Кажи ми каде беше ти
цело ова време каде си
Те чекав како мене ти
од некаде да се појавиш
Чуда се случуваат кога не очекуваш

Не сакам да имам се, да имам се
Ако бидам без тебе не без тебе
мене најважно ми е, сега после се
На врв и на дно да бидам со тебе
На врв и на дно да бидам со тебе, да бидам со тебе

На врв и на дно, На врв и на дно...  Lyrics Submission Latest submission by Ana

Submit Corrections Edit  |   Printer Friendly Print

Update video link here


Send "Na Vrv I Na Dno" Ringtone to your Cell

Suggest New Music Video | Top 100 Songs | Top Clips | Privacy Policy | DMCA Policy | Contact Us